;o

Jag orkar inte blogga men tänkte bara skriva ett onödigt nu så ni vet att jag lever. Mår prima (för er som bryr er). Skolan rullar på som vanligt och det är snart julafton.  Får se om jag börjar blogga igen efter julafton. Tror jag ska göra så men vi får se.. Ha det så bra så längre ! Det är bara ungefär en vecka kvar så jag skriver på julafton hur jag tänker göra.
Puss :)
muppen i egen hög person :)

Sluta blogga ?

Orkar inte blogga. Ska kanske sluta med att blogga tror jag. Endå inte så många som läser och inga som kommenterar.. Inget roligt då. Så jag kanske bara tar en bloggpaus eller så lägger jag ner bloggningen. Men jag vet inte, får se... Säger god natt nu i alla fall.
Puss !

bajs på dig !

Jag var aldrig med Jonas idag. Han slutade tidigare och drog hem bara för att hans mobil fuckade så han inte fick mina sms. Så han trodde att jag dissade honom även fast jag hade väntat på honom i 40 minuter. Tänker er, 40 hela minuter och lite till faktiskt satt jag ensam i skolan och väntade på honom !! Man ba; rooooooligt ! Ska vara med honom på fredag istället. Jag slutar 12 då så måste vänta på honom i två timmar och 40 minuter.. Kul. Kanke kan vara med hemma hos Josefine en stund innan. Men det är bara kanske, beror på om hon kan. Annars får jag gå hem och sen gå tbx till skolan.
Ska dra på dansuppvisning nu som min lillasyster och hennes klass har gjort.
Puss :)

orkar inte mer..

Orkar inte med alla läxor längre. Får fortsätta med dom imorgon. Jonas skulle hjälpa mig så tar med so uppgiften hem till honom. Blev i alla fall klar med engelskan och svenskan. Skulle skriva nån text på engelskan och skulle läsa ut boken i svenskan. Imorgon så kommer jag göra citat på svenska lektionen med Tara så slipper jag göra dom hemma. Slutar 14.10, måste vänta i en halvtimme på Jonas. Men Josefine kanske kunde stanna en stund med mig, trodde hon och det hoppas jag också. Får se om jag skriver hemma hos honom. Kanske blir så, who knows?
Sitter med facebook, msn och musik. Alltså en helt vanlig vardags kväll för Ida Lindeborg. Det enda som är skillnaden är att alla är sjukt osociala idag.. Tråkigt! Skriver sen !
Puss :)

gammal bild på Ida, Tara, Nevine, jag & Josefine :D

Plugga...

Sitter och pluggar. Ska skriva en engelska text och en so text. Måste också läsa ut min bok som jag läser på svenskan. Så jag har fullt upp hela kvällen. Skriver senare ikväll.
Puss :)

Skolan next !

Drar till skolan nu. Slutar 14.25 så skriver sen tror jag. Träning sen också vid 16.00.
Puss :)


God natt !

Säger God natt nu. Sov så sött, hörs imorgon !

18 dagar kvar !!

HAR JUST INSETT ATT DET BARA ÄR 18 DAGAR KVAR TILL JULAFTON.
OCH SNART TILL OCH MED BARA 17 !!! NAAAAJS BAAAAJS SÄGER JAG BARA !! :D

Hemma igen :D

Är hemma nu igen efter att ha varit på restaurangen. Det var jättegott, vi åt kina mat. Tog biff med lök och ris, mums! Idag var det en riktigt seg dag i skolan. Ville bara hem! Så idag blev det tumme ner för skolan. Laddar ner lite musik till mobilen också men hittar inte så många bra låtar. Nån som har nått tips?
Imorgon blir det träning och sen måste jag plugga. Suck! Orkar inte med läxor, BAJS PÅ DOM!
Inläggen blir inte så långa eftersom det inte händer nått i skolan.. I alla fall inget roligt som jag kan berätta. Det enda som är roligt idag var lucia träningen och på fredag smäller det! Ska bli sjukt roligt. Kommer visa senare vad jag ska ha på mig och sånt. Mamma ska fläta håret på mig nu.
Puss :)

jag har inget liv på lektionerna. ritade lite i min skrivbok.

Farsta nästa ;-)

Drar nu till Farsta med mamma och Tove. Vi sak köpen en present till mammas kille. Sen blir det vidare in till stan. Vi ska äta på nån kina resturang tror jag. Ska bli gott med lite kina mat. Skriver sen !
Puss :)

Inte bloggat på hela helgen ? ;o

Oj oj oj, har inte bloggat på hela helgen. Har varit nere i badminton hallen hela helgen så jag har inte haft tid att vara inne på datan. Har spelat skit dåligt den här helgen så jag är riktigt besviken på mig själv. Åkte ut i singeln, kom bara till kvarts final. Kom trea i dubbel och jag tycker att jag och Kolaco körde riktigt bra faktiskt. Men blev lite besviken på mig själv igen där, eftersom jag verkligen ville vinna över dom vi mötte. Hade stört mig på dom hela tävlingen :P. men jag fick ett pokal och godis i alla fall.
Sitter i soffan med datan och kollar på reprisen av Svenska hollywood fruar. Inte direkt mitt favorit program men det är den enda "bra" programmet som är på tv:n. Det som händer i veckan som kommer är väl som en helt vanlig vecka för mig. Det enda som är annolunda är att jag ska ut och äta imorgon med mamma, mammas kille och Tove eftersom mammas kille fyller år. Träning på tisdag, torsdag och söndag. Och på onsdag och fredag ska jag vara med Jonas. Kul kul :). Nu på fredag är det Lucia i skolan så då kommer jag sluta vid 12. Kommer bara ha en lektion och det kommer att vara bild. På torsdag ska vi repa hela dagen så jag böjar 9 och slutar 2, najs!
Måste fixa lite nu och ska packa sakerna jag ska ha med till mamma. Har fått en nmy design också av Sandra. Blev jätte nöjd och gillar verkligen de. Tack så jätte mycket för den. Sitter vid min lillasysters data föresten så jag kan inte lägga ín några bilder.
Puss :)

Trötter..

Precis ätit efter träningen. Sjukt trött träning eller jag var skit trött idag. Alla var jätte trötta men vi hade en ganska lugn träning. Ska kolla igenom mina läxor också och se vad jag har att göra där. Blev klar med SO uppsatsen på två lektioner och jag blev nöjd med den. Min so lärare Jonatan tycker att det var jätte bra så då blev jag lite extra nöjd ;). Orkar inte blogga mer idag, är verkligen jätte trött. Så jag skriver när jag kommit hem från skolan imorgon om jag får nån tillgång till en data. Ska nämligen vara med Josefine och Emma imorgon. Slänger en kommentar med ett svar.
Puss :)

Emma och jag

emma kaulitz om Svar på kommentar:
?...
Ehm... Ida klär sej som mej? Det tror jag på när jag ser det...
Vem fan är du?
Svar: Tack!! Där hör ni själva att jag inte klär mig som henne?
Så sluta kommentera min blogg om du inte kan säga vem du är?
Kram till dig ! :P

Gårdagen / Datasalen :)

Förlåt för att jag inte bloggade igår. Var i skolan till två och sen drog jag till Vretskolan för att möta Felicia. Vi var ute hela dagen. Träffade Robin och Nicke. Sen mötte vi Ella och Becca en stund också. Snöbollskrig eller i alla fall så mulade vi varandra. Jag och Felicia drog hem till henne vid halv sju tiden och åt. Satt en stund vi datan och kollade på gamla bilder på oss. Pappa hämtade mig vid 8 eftersom han ville hämta mig innan åtta för han skulle se ett program på tv. Mitt internet fuckade också igår kväll så kunde inte blogga då.
Just nu är vi i datasalen men vi sluta nu. Skriver när jag kommer hem.
Puss :)

RSS 2.0