Klar :)

Nu är jag klar med läxorna för idag, skönt! Kollar runt lite på facebook och chattar med lite folk på msn. Imorgon blir det att vara med Felicia. Ska gå till vreten efter jag slutat vid 2 nånting. Felicia slutar 10 över tre så jag får vänta på henne en liten stund men det gör inget. Ska bli grymt roligt att vara med henne igen faktiskt. Vet inte vad vi gör imorgon men jag antar att det kommer bli skoj. Kommer nog få vara med på deras lektion också. Börjar kvart över åtte imorgon då så ingen sovmorgon imorgon inte... Men har det på torsdag i alla fall och det är ju skönt.
Ska sätta på mig den stora mysiga tröjan nu och sätta mig med en kopp te framför tv och lata mig en stund. Så det här blir sista inlägget idag. Vi hörs imorgon. God natt !

Like this picture...

Plugga igen -.-

Hoppar över träningen idag igen. Har så mycket läxor att göra eller inte många men det är mycket att göra på varje läxa. Så jag får träna på torsdag istället. Har tävling i helgen så jag får ladda för det. Ska verkligen gå vidare i helgen, det har jag bestämt ;). Så just nu sitter jag och skriver tre citat som vi ska ha till svenskan. Ligger på det andra nu så jag ska fortsätta med det så jag blir klar nån gång. Messa också lite med Josefine & Jonas :). Juste, pappa fixade min mobil så nu har jag den. En Xperia X8, för alla som inte vet det.
Sandra ska fixa en ny design till mig idag tror jag. Hon skulle göra de julig eftersom det är jul snart. Idag hade jag lucia träning också föresten. Jätte roligt att sjunga måste jag säga. Men stör mig på alla småbarn som typ sitter och gapar när vi sjunger. Bara för att jag, Emma och Katja vågar att ta i :P. Men läxorna bara växer som ogräs här hos mig så jag måste verkligen göra klart allt så jag har tid att vara med Felicia imorgon. har inte varit med henne på typ ett år :O. Så det ska bli najs att träffa henne igen :).
Puss :)

Sjukt sexig bild på mig och Felicia i 4:an :P

Plugga -.-

Sitter just nu med no boken i högsta hugg. Har no prov imorgon så jag måste plugga hela kvällen. Jag skiter i duschen idag, så jag gör det imorgon bitti istället. Musiken dunkar i högtalarna här också, som vanligt! Det har snöat som bara de idag också. Några från vreten var hos oss idag och skulle ha snöbolls krig men det blev inte så tror jag. Alla försökte mula mig typ hela tiden men dom tog Josefine istället. Hon blev dagens offer så det blir väl min tur imorgon :(
Mobilen blev inte upplåst idag heller men pappa lovade att den skulle bli det imorgon. Så jag är lite irriterad på det... Men nu blir det pluggning som gäller.
Puss :)

Grymt sexig bild på mig, visst ? ;)

God morgon !

God morgon på er !
Just nu sitter jag och äter frukost vid datorn, den består av en toast och ett glas oboy, mums! Börjar kvart över åtta med hemkunskap men ska möta Josefine lite tidigare. Tove sitter och kollar på tv och jag lyssnar lite på musik och kollar runt lite på facebook. Jag tror vi ska baka nu på morgonen på hemkunskapen men jag vet inte.. Vi får se sen. Idag har jag träning också vid fem till halv sju, najs!
Fick en ny mobil igår också av min pappa. En Xperia X8 som jag önskade mig i julklapp men den var inte en julklapp. Så jag kommer få mer saker sen på julafton ;). Tyvärr verkar den vara låst till telenor eftersom den är skriven på pappa sim kort men pappa ska ta med den idag och se vad det är för fel. Så förhoppningsvis så får jag de efter skolan.
Nån som skulle vilja göra en design till mig? Vill ha en ny, en lite julig skulle vara mysigt att ha. Så Om det är nån som vill göra det så är det bara att maila mig på [email protected] eller så når ni mig på facebook, Ida Lindeborg@.
Puss :)

Emelie & jag när vi väntade på att bion skulle börja. :)

Kort inlägg :)

Sitter just nu på pappas tjejs jobb. Vi har hämtat lite saker här. Vi ska snart vidare till bromma flygplats och hämta hennes dotter som har varit i Göteborg. Planet ska landa runt åtta men det kanske är försenat. Så jag sitter vid datan här och är inne på facebook. Så jag tänkte slänga in ett litet inlägg nu när jag endå har tillgång till data. Vet inte om jag orkar sätta på datan när jag kommit hem. Om jag inte skriver sen så säger jag god natt nu!
Puss :)

Vinter :)

Nu är jag tillbaka efter att vi varit inne hos grannen på fika. Trodde vi skulle äta där också men så blev det inte. Vi fika lite med lussebullar, pepparkakor, julmust och glögg, mums! Det blev ganska mycket folk endå för att vara in liten trea. Vi blev runt 15 personer tror jag. Så jag gick in till mig istället för jag inte orkar med att sitta där med alla tråkiga vuxna och snacka om allt mellan himmel och jord. Ska packa väskan nu tror jag och sen går jag nog hem till pappa för att lämna den. Orkar inte göra det imorgon efter skolan för då måste jag skynda mig hem eftersom min träning börjar. Lyssnar lite på musik eftersom jag inte kan leva utan det ;). Ska fortsätta med packningen nu i alla fall.
Nu är det verkligen vinter. Snö överallt och det är faktiskt mysigt tycker jag. Det endå som jag hatar med vintern är att det är så jävla kallt. Men snön är härlig att leka i och jag älskar att kasta snöbollar. Det är sjukt mycket snö på balkongen. Men sommaren är bäst men värmen och solen. Vara med kompisar och bada hela dagen lång. Men nu är det vinter och sommaren kommer om ungefär 6 måndader, vad ska man göra? Hoppas ni har det najs i vintervädret, för det har jag nu i alla fall.
Puss :)

Tog en bild från mitt rum ut genom fönstret.

1a advent

Idag är det som sagt första advent. Så det är ungefär 4 veckor kvar till julafton. Längtar som bara den efter det.. Älskar julafton men hatar vinter och all snö. Det har snöat hur mycket som helst den senaste tiden men det är sånt man får räkna med när man bor i Sverige. Jag och familjen ska hem till vår granne på middag snart så jag får skriva sen när jag kommit hem. Lussebullarna och pepparkakorna var jätte goda föresten. Vi glaserade pepparkakorna i morse, så jag lägger upp en bild på det. Orkar inte ta bort på dagens outfit men det är i alla fall, svarta tights, vitt linne och en grön cardigan. Det kanske inte låter så snyggt men jag behöver endå inte fixa mig så mycket idag eftersom jag bara ska hem till vår granne och kommer bara vara hemma. Nu drar jag vidare in till grannen.
Puss :)


Min önskelista till julen :)


Kläder från Monki

En Xperia x8 (behöver verkligen en ny mobil)

Smink, går inte att leva utan ;)

Pengar är alltid bra att ha :)

Tecknings grejer, tex pennor/sudd/block/skuggpennor m.m

Mjukisdress, i really need that :)

Spotify Premium

Böckerna "Genom dina ögon" & "Bree Tanners andra liv"

I'm singing :)

Jag har tråkigt så jag försöker få det roligare genom att sjunga. Så just nu sitter jag och sjunger "Just A Dream" med Sam Tsui och Christina Grimmie. Dom har gjort en cover på Nelly´s låt, grymt bra tycker jag. Dricker julmust också ochh äter lite godis men det var inte så gott med godis idag. Så ska fortsätta att sjunga och sen blir det väl att chatta med lite folk.
Puss :)


Pepparkakor klara :D

Lussebullarna ligger nu i ugnen och pepparkakorna är klara. Pepparkakorna blev jätte goda och jag tror att bullarna också kommer bli det. Mamma håller på med maten också. Det blir kött med potatisgratäng, mums! Ska kolla på parlamentet nu på datan och sen blir det middag.
Puss :)


Drogar låten !

Sitter och drogar låtar som Sam Tsui covers, sjukt duktig grabb ;). Här kommer några låtar han har gjort.
Vad tycker ni? :D

Sam Tsui - Just the way you are (Låten börjar 0:33)

Sam Tsui - Love the way you love MASUP

Sam Tsui & Christina Grimmie - Just a dream



Tillbaka :D

Nu är jag tillbaka igen. Ska försöka börja blogga igen så mycket jag bara kan. Idag kommer det nog bli många inlägg tror jag. Kommer bara sitta hemma och ha det skit tråkigt eftersom ingen verkar kunna göra nått idag. Mamma gjorde egen pepparkaksdeg igår som vi ska göra pepparkakor av idag. Degen är enorm! Sen ska vi göra lussebullar också. Kanske träffar Josefine senare ikväll. Hon skulle iväg och fira sin mormor eller nått idag så hon skulle messa när hon kommer hem.
Just nu sitter jag inne på facebook och lyssnar på musik på spotify. Har lagt ut lite bilder också på facebook från Halloween och när jag, Emma & Emelie var på bio. Messar lite med Stefan och Jonas också ;). Slänger in en bild på mig och Black Eyed Peas nya musikvideo till "The Time".
Puss :)



Svar på kommentar

sötaste tjejen om Music !:
Nu har du slutat klä dej som henne

Svar: Haha. Vadå slutat klä mig som henne? Har aldrig klätt mig som "emo-tjejen" och kommer aldrig göra? Jag klär mig som jag vill och varför ska du komma och kommentera vad jag ska ha på mig för? Du har ingenting att säga till mig. Hejdå, puss på dig ! :)

Förlåt för skit dålig uppdatering men jag orkar inte. Jag kommer tillbaka senare med bloggningen. Just nu har jag inte ork eller tid att blogga. Ha det så bra så länge så hörs vi senare.
Puss :)


Music !

RMK ft. Winja - Bara en gång till
Fonky Fresh - Tänk alla gånger
Samzon ft. Danish - Hur det än känns
Fonky Fresh ft. Daloz - Ibland

Svar på kommentar

Anonym om Sömnigt värre...:
tjena! de här kanske låter lite konstigt men.. hur långt har du gått med din kille ? :)

Svar: Tjenare på dig med! Ja det låter lite konstig, det måste jag hålla med om. Och det är någonting som jag inte berättar för alla. Speciellt inte i min blogg. Det är min och hans ensak och det behöver inte alla veta. Men fråga kan man ju alltid göra, det är svaret som man kan bli besviken på. Hoppas inte du blir det. Men nu kanske förstår att jag inte vill berätta det här. Kram :)

Sömnigt värre...

Inget bloggande förutom det här. Mår lite illa faktiskt och är skit trött. Ska lägga mig på soffan och bara ta det lungt. Idol ikväll och sen circus möller. jag kommer väl messa med världens bäst pojkvän också antar jag.
Puss :)

Jättefin bild på mig och Josefine i tisdags på idrotten :)

-

Har inte varit hemma på hela dagen. Duschade nyss och innan det åt jag och gjorde engelska läxan. Kom hem vid tre från skolan. Var med Josefine i centrum en snabbis sen drog jag hem. SKa fortsätta med läxorna nu som aldrig verkar ta slut så ni får ursäkta att jag inte bloggar så mycket nu eftersom jag har alla dessa läxor. Slänger in en låt så här på kvälls kvisten. Enjoy !
Puss :)

Jason Castro - You can always come home

Homewoooork..

Det tar aldrig slut... Hjälp mig !

En liten Ida ;)

Bajs på allt !

Ska byta om nu eftersom att jag ska ner till hallen. Träningen börjar fem till halv sju och ska möta Kolaco vid skeppet halv fem. Duschar och äter direkt efter jag kommit hem så jag skriver i kväll om jag har tid eftersom jag är läxor att göra.


Är så trött på alla som ska hålla på hela tiden. Varför kan man bara inte skita i vad alla andra gör? varför kan man inte bara sköta sitt egna liv? Jag står för vem jag är men jag orkar verkligen inte med såna som ska hålla på. På pass på dom som alltid ska lägga sig i andras liv.
Puss :)

Svar på kommentar plus inlägg

zanioo om Jag älskar min mamma !:
OMG du är sjukt lik Noah Cyrus !:O
FIN blogg btw keep it up!

Svar: Jag tycker inte att jag direkt är lik henne... :O. Tycker faktiskt att jag inte är lik någon kändis om jag ska vara ärlig men du kanske tycker det. Tack för du tycker min blogg är fin. Ha det bäst, kram Ida :)

Kom hem för typ två timmar sen. Har duschat, packat sakerna som jag ska ha med hem till pappa och ätit mat. Sov hemma hos Emelie i fredags och igår sov vi hemma hos Emma. Vi var på bio och såg paranormal activity 2, skit bra! Den bor ni vetkligen se. Vi kom hem vid 11 nånting, vi träffade Henke, Robin & Markus en snabbis också. Vi kollade på film hemma hos Emma och vi gick och la oss vid fyra. Vaknade halv 12 av att det var skit ljust i rummet men jag var endå utvilad. Börjar 8.15 imorgon till 15.00 då pappa hämtar mig hemma hos mamma eftersom jag har mycket saker som jag måste ta med. Ska föna håret nu och sen kolla på "Ensam mamma söker" med lillesyrran.
Puss :)


Hos Emelie

Jag och Emma är hemma hos Emelie. Vi har precis ätit tacos som vi själva gjorde... Vi ska kolla på många filmer nu med chips, godis, gurka och dip med läsk, mums! Jag kanske skriver senare om Emelie tillåter det, man vet aldrig med henne ;).
Puss :)


Bajskorv :)

Josefine kommer få damp på mig snart. Säger bajs eller bajskorv hela tiden och hon bli galen. Det gör det bara roligare att reta henne, så bajskorv till dig Josefine ♥ !

Imorgon blir det hem till Erika efter skolan med Emma, Erika och Emelie, inga fler tror jag. Vi ska färga Erikas hår och sen typ bara tare chill. Jag och Emma ska sova hos Emelie. Filmkväll hela natten eller vad säger ni flickor? Just nu sitter jag och ska platta håret för då slipper jag göra det imorgon bitti. Börjar 8.15 och jag är jätte trött så jag ska nog gå och lägga mig snart. Det här blir sista inlägget för idag. God natt och sov så gott !
Puss :)


My eyes dont lie when i say that i love you.

Dagens låt

Petter - Rostig Kärlek


Svar på kommentar / Kort inlägg

Sötaste tjejen om Svar på kommentar:
Nej, men du typ härmar henne ser det ut som.

Svar: Men lilla gumman. Tror du själv att jag vill härma henne eller? För det första vem fan är du? Snacka med i skolan istället för att kommentera min blogg när du inte ens kan skriva ditt namn när du kommenterar. För den andra, ska skiter i om du tycker att jag härmar henne eller inte. Du får tror vafan du vill men jag vet fortfarande sanningen. :) Och nu, snacka med mig i skolan för att kommentera så patetiska kommentarer , Puss :D


Det var det svaret. Så snälla sluta kommentera min blogg om ni inte kan stå för vem ni är. Berättar lite fort om min dag eftersom att jag ska duscha. Slutade tre idag med musik (lucia träning). Jag och alla tjejer i klassen förutom Tara och Tara är med där så det var najs med det. Skyndade mig hem och fixade allt till träningen. Jätte rolig träning faktiskt, skrattade hur mycket som helst. Fick ont i magen så jag kommer väl ha träningsvärk efter allt skrattande. Kom hem för en timme sen men Tove hade datan. Ska duscha nu och sen äta så jag skriver ikväll istället eftersom att jag är ganska lat så orkar inte jag blogga eftersom det inte finns så mycket att berätta just nu. Puss :)

Älskar bilden, tycker den är skit fin. :)

Svar på kommentar

aysha om HATAR SNÖ !:
diggar dina glajjor!! ;d de liknar ju mina fett mycket ;o <3

Svar: Ja jag vet det. Men jag passar bara mer i dom än du, skojar bara ! ;) <3

sötaste tjejen om HATAR SNÖ !:
OmG.. Du har ju fan likadant armband som emo tjejen Ida! Har du gått och blivit emo?

Svar: Ehmmmmm va? För det första vem är du? :o För det andra, bara för att jag har armband som nån annan så tydligen är emo betyder inte det att jag är det? Jag kanske köpte dom före henne? Så nej, jag har inte blivit emo. Eller tycker du det eller "sötaste tjejen" ? :o

sötaste tjejen om HATAR SNÖ !:
OmG.. Du har ju fan likadant armband som emo tjejen Ida! Har du gått och blivit emo?


In so happy !

Tjenare ! Är fett glad, vet inte varför. Kanske för alla underbara kompisar jag har? Kanske för hur bra familj jag har?Kanske för jag har en jätte snäll pojkvän? Jag vet inte men är glad i alla fall. Idag var jag med Emma och Emelie. Vi drog till centrum och köpte lite godis sen drog vi hem till Emelie och kollade på film. Kommer inte ihåg vad den heter men det var typ som en Beck film. Drog hem vid sju då mamma hade fixat mat till mig. Det blev falukorv med makaroner, mums! Satt inne på rummet och åt och räknade matte samtidigt eftersom jag hade läxa i det. Blev klar så då är jag nöjd.
Imorgon har jag sovmorgon till 9.10 men slutar 15.10 och då måste jag skynda mig hem. Träningen börjar 16.00 så dey är bara hem och äta & byta om. Så jag kommer inte blogga imorgon förens vid senast 6 halv 7. Lägger in en låt nu också som jag gillar, vad tycker ni om den då?
Vi hörs imorgon på morgonen faktiskt eftersom jag har sovmorgon.
God natt :)

Fonky Fresh feat. Daloz - Ibland


Jag, Josefine & Nevine. Jag älskar er bruudar ! <3

Gårdagen i några bilder !

Josefine i lådan & Nevine sitter på hennes rygg :)
Josefine fortfarande i lådan, Robin våldtar Nevine :O
VÄRLDENS snyggaste tändare ! :D

Min outfir för idag;
Jeans tights - Vero Moda
Linne - GinaTricot
Skorta - H&M

HATAR SNÖ !

Bli så jävla sur. Hatar verkligen den här jävla snön. Det är blött och kallt och är bara i vägen. Usssch säger jag bara! Idag har jag varit med Emma och Henke. Dom kollade när jag hade träning och sen va vi hemma hos mig en stund och den blev det ut i det här underbara vädret. Vi gick till Östra, det enda stället där man kan värma sig. Och jag som är så smart har kvar min vinter jacka hos min pappa. Så jag har fortfarande min skinn jacka men jag måste hämta de imorgon. Kommer inte klara mig längre utan min Canada. Ska också få en kort istället för min långa eftersom den är så stor för mig.
Sitter nu med musik som vanligt och messar lite med olika. Orkar intee blogga idag.. Men gör det i alla fall. Men vi hörs imorgon, så ni får ha det bäst tills imorgon?
Puss :)

Grymt sexig bild på mig, visst ? ;)

Morgonbloggning :)

Slänger in ett kort inlägg nu på morgonen. Har sovit jätte bra i natt förutom att jag hade lite svårt att somna... Men jag somnade till slut. Lägger upp en bild på min skol outfit senare för ska snart dra till skolan. Börjar kvart över 8 men jag måste typ gå 10-5 i 8 om jag ska hinna. Träning idag också som jag skrev igår. Ska äta klart min frukost nu som består av en toast och äppel juice sen borsta tänderna och sånt.
Puss :)

Jag & Felicia i Frankrike :)

Jag älskar min mamma !

Har precis haft lite kvällsmys med mamma eftersom jag inte har träffat henne på en vecka. Vi gjorde pestomackor och te, gott! Fick lite saker av mamma också. En tröja som hon köpt i Polen och M&M (godisar). Fick ocskå ett par Cheap Monday jeans av pappa. Tack så mycket båda två!
Just nu sitter jag med datan och lyssnar på musik. Messar med bästaste lillebror Jakob också. Haha, han har humor :). Ska fixa håret lite också så det inte är hela cp imorgon.

Har bytt träningstider också. Tränar måndag, tisdag, torsdag och söndag, najs! Min träning imorgon börjar fyra och jag slutar halv tre så jag måste skynda mig hem och äta nånting och byta om och sånt. På torsdag börjar den fyra också så då har jag bara 50 minuter på mig att gå hem, äta, byta om och gå ner till hallen. Stressigt? Yes sir!
Ska fortsätta med det vanliga nu, skriver imorgon.
Puss :)

Jeans: Cheap Mondag - 499 kr Carlings
Tröja: House - 250 kr Polen
Godis: M&M - 35 kr Taxfree Arlanda

Cp bild på mig från skolan.. :)

SNABBINLÄGG !

Skriver ett jätte kort och snabbt inlägg. Ska dra ner till hallen nu så vi får höras sen när jag kommer hem. En bild på mig kommer också från idag, otroligt va ? ;)
Puss :)

Morgonbloggar !

Förlåt för att jag inte skrev igår nånting men jag hade typ inte så mycket tid till det. Kan berätta lite fort hur min helg har varit;

Lördag: vaknade vid halv 11 nånting. Jag orkade inte fixa mig nånting så jag satt och dega i soffan hela dagen. Skulle varit med Josefine men hon kom hem så sent så jag träffade aldrig henne. Jakob, Henke & Felix ville att jag skulle träffa dom men jag orkade inte fixa mig som sakt, haha snällt! Så för mig blev det TV hela dagen och data men orkade inte blogga då för jag var irriterad på allt och alla just då.

Söndag: Pappa väckte mig vid 10 som vanligt... Somnade vid halv 3 kanske? Tog det lungt på morgonen. Packade väskan med alla saker jag skulle ha med hem till mamma. Lämnade sakerna innan jag gick ner till hallen vid halv 2. Tränade till halv fyra, drog hem fort som fan och duschade. Vi skulle hem till farmor & farfar. Duschade, sminkade mig och klädde på mig på en halvtimme. Rekord för mig! :D Kom hem vid halv sju. Då jag fixade låtar till mobilen så jag orkade inte blogga igår.

Idag: Skolan, utvecklingssamtal och sedan träning :). Lägger ut bild på dagen outfit tänkte jag. Hörs ikväll.
Puss :)

Klänning/tunika - H&M
Strumpbyxor - Ginatricot

trööööööött

Bajs på bloggning idag, skriver imorgon ist. Är trött och irriterad på ingenting så hejdå.

Daniel Adams-Ray

Förlåt att jag aldrig sakt förlåt..

Gryningspyromanen

Medan vi faller
Jag älskar hans låtar ! :)

Idol :D

Kom hem vid 6 ungefär. Pappa och dom andra var och handlade lite så var hemma själv till typ kvart i sju. Åt tacos när jag kom hem och sen kollade jag bara på tv. Nu kollar jag på idol så jag kan inte skriva så mycket. Hörs senare efter Circus Möller.
PusseN :)


rubrik ?

Rubrik... rubrik.. Nä, kommer inte på något. Har precis fixat mig klart ska väl snart dra. Ska hem till Henke som sakt, möter honom vid vreten tror jag. Vaknade vid 10 tiden av att pappa ringde och väckte mig och syrran idag igen! Så jag är lite trött fortfarande men hoppas jag blir piggare sen.
Jag blir galen snart! Jag hittar inte min ögonfrans böjare. Hade den hemma hos Amanda i söndags och någon måste ha tagit den eller fått med sig den av misstag -.-'. Så om någon har den i min klass av tjejerna så säg till, i need it ! Ska faktiskt dra nu, kanske skriver lite senare eller ikväll.
Puss :)

Jag, Nicklas & Nevine vinter 2009, alltså ett år sedan typ :)

Sängen igen :)

Haha, jag ligger i sängen idag igen med min lillasyster. Hon kan inte sova så bra just nu så hon får sova med mig. Vi ligger och kollar på efterlyst på 3:an, najs! Idag ska jag vara med Henke, vi ska väl hem till honom och kolla på film tror jag. Chattar med Sara-Louise, Desirée och världens bästa lillebror Jakob. Ska väl kolla vidare på efterlyst nu, hänger inte med så mycket på det så jag måste göra det nu. Vi hörs senare.
Puss :)

God morgon ! :)

God morgon bloggen. Vaknade för länge sen men jag har inte orkat starta datan. Vaknade faktikst kvart över 10 av att pappa ringde och väckte mig, kul. Skulle ut idag men så blev det inte... Ändrade planer, idag igen. Har träning idag i alla fall vid 5 men drar ner till hallen vid halv 5 och möter Aysha. Kolaco kanske kommer, hon visste inte säkert. Inte tränat sen i fredags så det ska bli skönt at få röra på sig lite. jag ska väl sitta hemma och tråka hela dagen idag igen antar jag. Precis som igår. Roligt höstlov, eller hur? Men ska vara med Josefine i helgen i alla fall. Och det kommer bli riktigt kul.
Nu ska jag bara ta det lungt framför tv:n hela dagen, för jag har endå inget annat att göra. Om ni vill ha tag på mig får ni ringa eller messa mig, skriva på facebook, mejla, osv.
Puss :)

En gammal bild på mig från Franrike med Felicia, sommar 2008.

Right now

Lägger ut en skit sexig bild på mig. Och en på min lillayster, nu nmär vi ligger här i sängen. Jag tror nog att ni kommer sluta läsa min blogg efter att ni har sett bilden på mig. Men man måste bjuda på sig själv, eller hur?
Grr... Sjukt sexig... -.-
Världens bästa lillasyster måste jag säga ! <3

En saknad !

Jag har en saknad vän. En vän som jag älskar.
Vi ses inte längre. Vi träffas inte längre.
Felicia Maria Fernström Kyller, du är saknad.
Minnena och tiderna med dig är borta.
Jag älskar dig !
I 4:an, vi var så tajta !

5:an, när vi var varje dag...


Frankrike med dig. Kommer aldrig glömma.

sängen

Idag ligger jag med datan i sängen. Tove ligger brevid och spelar The Sims på pappas data. Mtv körs på tv:n och jag har det skit tråkigt. Chattar med Henke på msn och lite med Jonas på facebook som nu loggade ut. SKriver senare för jag vet inte vad jag ska skriva. Har inte gjort något idag så finns inget att berätta.
See you guys later :)

orkade inte

Precis som rubriken säger. Jag orkade inte blogga idag bara. Eller jag har inte orkar starta datan heter det. Gjorde det nu i alla fall, skulle kolla facebook en snabbis och då tänkte jag skriva ett inlägg lite snabbt. Idag har jag bara suttit och väntat på att träffa en person men som tydligen inte kunde vara. Och det får man reda på när man är klar och redo att gå. Så va det med de dagen det. Annars har jag suttit vid pappas datan och spelat The Sims 2 Djurliv med min lillasyster. Skit kul faktiskt. Men som sakt det skulle bara bli att snabbt inlägg... Skriver ikväll när jag har mer tid och när jag har ork.
Puss :)

Allt var perfekt, när man var liten.

Sömnig

Sitter i vardagsrummet just nu med datan men ska gå in på rummet nu. Är skit trött, vet inte varför? Har varit det i typ en vecka. Vet inte vad som händer imorgon, kanske träffa Ebba och Malin men jag får se. Annars får jag väl bara sitta hemma och tråka hela dagen. Nån som vill göra något imorgon?
Ska läsa lite tänkte jag och snacka i luren en stund. Så vi hörs imorrn eller senare.
Puss :)

.

Ingen rubrik idag, kom inte på nått. Vaknade vid halv 10 idag och somnade 12 med mobilen i handen. Toves kompis, Matilda sov här så fick hjälpa dom med frukosten. Matilda drog efter frukosten eftersom hon skulle iväg med sin pappa. Tove gick hem till våran pappa tidigare för jag är så seg. Går hem till pappa vid tre. Ska ta det lite lugnt så länge, kolla på film. Vet inte än vilken men det får vi se senare. Har träning idag också vid fem och jag ska byta träningstider tror jag, najs ! Bilder från igår har Emma på sin kamra så jag vet inte när jag får dom. Kanske i veckan hoppas jag i alla fall, lägger upp dom i alla fall när jag får dom. Film nu då. Hörs hemifrån pappa.
Puss :)

Jag älskar min mamma !

RSS 2.0