50 frågor & svar

Senaste:
1. Meningen du sa?: Fan va seg man kan vara -.-
2. Personen du pratade med?: Mamma
3. Du fick sms av?: Henke
4. Du kramade?: Josefine
Idag:
5. Kläder?: jeanstight, linne, kofta
6. Bättre än igår?: Nej
Imorgon:
7. Är det: Måndag
8. Planer: Träffa honom
Favorit:
10. Nummer?: 11
11. Färg?: Svart och vit
12. Årstid?: Sommar
Frågor och svar:
13. Saknar du någon?: Ja
14. Humör för tillfället?: Trött och lite ledsen :(
15. Det första du gjorde i morse?: Smsade
16. Vad åt du sist?: Godis
17. Vad irriterar du dig på?: Min lillasyster
19. Vem tänker du på just nu?: Honom
20. Tror du att personen tänker på dig med?: Hoppas det ;)
21. Vart reste du sist: Turkiet
22. Vad gjorde du igår kväll?: Var ute
23. Liknar du din mamma eller pappa?: Mamma
24. Ler du ofta?: Japp :D
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet): Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna?: Såklart ;)
27. I vems säng sov du i natt?: Min
28. Vilken färg har din tröja?: Svart
Sorg:
29. Har du någonsin gråtit tills tårarna tagit slut?: Kan dom ta slut ?
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns?: Ja, tyvärr :(
31. Gråter du när du skadar dig?: Har hänt när jag var liten
Lycka:
32. Är du en glad person?: Ja, oftast
33. Vad gör dig glad?: Kompisar & familj
34. Önskar du att du var lyckligare?: Ja ibland...
36. Kan musik göra dig glad? Ja !

Kärlek:
37. Har någon annan än din familj sagt "jag älskar dig"?: Japp :)
38. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och menat det?: Såklart :O
39. Har du en flick/pojkvän?: Nej, tyvärr
40. Är du nöjd med det?: Såklart INTE !
41. Är du kär?: Ja :$
Hat:
41. Vem hatar du verkligen?: Dom som är jobbiga
42. Har du någonsin gjort en hat-lista?: Haha nej :P
43. Är du en mobbare?: Nej
44. Har du varit så arg på någon/något så du börjat gråta?: Jaa !
45. Har du blivit sviken någon gång?: Ja

Skolan:
46. Gillar du skolan?: Ibland
48. Värsta ämne?: Spanska -.-
49. Har du spytt i skolan nån gång?: Nej ?
50. Är skolmaten god?: Ibland faktiskt :)

right now

Just nu sitter jag hemma hos Amanda med alla tjejer förutom Emma som vi alla väntar på. Alla flickor hälsar till er alla söta läsare ;). Vi ska börja fixa oss nu sen ska vi till farsta en snabbis och möta Erikas kompis, Elias. Hörs senare eller helkvällen med bruuuuuuudarna :P.
Kram :)

Svar på kommentar

Hoppsan! Hittade en gammal kommentar som jag glömt att svara på, sorry. Här kommer ditt svar iaf;
Postat av: ♥ johaansson's ♥
uber snygg header + design du har :D
allt bra? ^^
2010-10-27 @ 14:11:18
URL: http://johaanssons.blogg.se/

Svar: Tack så jätte mycket. Men nu har jag som sakt en ny header men tack endå. Jo allt är bara bra med mig, har faktiskt lite ont i huvudet idag men det är nog på grund av vädret.
Kram Ida :)

ÄNTLIGEN !

ÄNTLIGEN !!!!! Äntligen är Ellinore hemma ! Gud vad jag har saknat henne. Min sötaste Ellinore (a). Tyvärr så är hon sjuk just nu men ska träffa henne i veckan. Eftersom det är höstlov så har jag en hel vecka på mig att träffa henne, najs najs ! Lägger upp en jätte söt bild på henne.
Puss :)

Jag älskar dig gumman ! <3

Ny header

Fick nyss en ny header av Sandra. Hennes blogg har ni här; http://sandraa.blogg.se/ .
Jag gillar den jättemycket. Vad tycker ni ?


<3

Jag älskar dig ! <3



Ida är duktig !

Jag är bara så duktig. Jag vaknade vid nio, åt frukost och sen städade jag mitt rum. Kan ni tänka er, jag städade mitt rum. Eller gjorde det med min lillasyster men i alla fall. Tänkte hoppa in i duschen och duscha av kroppen bara eftersom jag duschade håret igår kväll när jag kom hem från Linköping.
Idag blir det hem till Amanda som gäller med tjejerna. Myskväll där, najs. Orkar inte fixa mig hemma idag faktikst så jag ska göra det hos henne, hehe. Jag och Emelie går vid halv tre hem till Nevine och "hämtar" henne, sen drar vi vidare till Amandas place. Ska hem till pappa också sen och lämna min badminton väska och hämta mina koss som Josefine ska låna.
See you later :)

Sjukt gammal bild på mig, från min "fjortistid" :P

I'm back

Tillbaka nu efter en "bloggpaus". Allt har varit likadant alla dagar. Skolan hela dagen sen träning på kvällen. Slutade 12 ogår så jag åkte med Josefine och Tara och köpte strängar till Taras gitarr. Idag har jag varit i Linköping med Aysha och Kolaco på riksklasskval (RKK). Det gick inte så bra för mig. Men det är bara att ta nya tag till nästa tävling. Nästa tävlig är den sista november och då ska jag köra singel, dubbel med Kolaco och mix med Issac. Kanske inte alla som vet vad det är men det får ni fråga om eller ta reda på själva.
Imorgon ska jag hem till Amanda med alla tjejer i klassen och vi ska klä ut oss och ha det roligt. Ska vara där vid fyra så jag vet inte när jag kommer hem. Josefine ska kanske sova hos mig men jag vet inte får se. Idag kommer Ellinore hem från Gran Canaria, jippi! Ska träffa henne nu på höstlovet, skojigt. Ska läsa nu lite tänkte jag.
Puss & kram :)

BLOGGPAUS !

Lägger ner bloggandet ett tag nu. Har inte lust att blogga nu men jag vet inte hur länge upp hållet blir. Kan bli nån dag eller kanske flera veckor... Jag vet faktiskt inte.
Ha det så bra så länge så hörs vi. :)

?

Svar på kommentar
Anonym - Har inte din mamma eller pappa lärt dig hur man är trevlig ? du är så jävla taskig.. så här sa du till min syrra för någon dag sedan: gå då cp barn, fan vad seg hon är ! så sa du din apa! asså du är så kaksig, så sluta tro att du är coolast i världen, för det är du inte din jävla tönt !
Svar: 1. Vem är din syster? Har inte sakt så till nån för det första.
2. Vem är du ? Du kan inte ens säga vad du heter ? :O

Next: Skolan

Dra till skolan nu. Eller ska börja sätta på mig skor och jacka och sånt. Slutar 14:10 så jag bloggar kanske när jag kommer hem om jag hinner.
Vi hörs senare :)

foto by me ;)

Inget bloggande

Förlåt för att jag inte har bloggat idag. Har varit på annat håll idag. Först skolan til halv 3 sen extra matte efter det till fyra. Åt med Josefine, jätte gott. Jag och Josefine pluggade lite till till matte provet imorgon. Vi messa Emma och Amanda och kollade om dom ville ses, och det ville dom. Så vi drog ut med dom. Vi gick till Östra och värmde oss lite. Där träffade vi Henke och Oskar så var med om en liten stund också. Kom hem vid halv nio och hoppade in i duschen. Hjälpt min lillasyster med datan, Jag är snäll ! ;) Och nu sitter jag själv vid datan och bloggar. Måste föna håret, hatar när det är blött när man ska sova. Kanske har berättat det innan att jag inte gillar det? Men som sakt, jag ska föna håret.
Kram så länge :)

Hittade en liten söt bild på datan :D

Datasalen

Sitter just nu i datasalen med klassen. Har so igen och det ska vara klart på fredag. Hmm... Det tror jag inte att det kommer bli för mig men jag måste iallafall försöka. Så jag måste förtsätta nu med arbetet.
Puss :)


dålig uppdatering idag

Förlåt för att jag inte har bloggat idag. Datan var hemma hos pappa när jag kom hem från skolan och sen hade jag träning. Precis duschat och ska snart hem till pappa och hämta en tröja som jag glömde där. Måste föna håret för jag hatar att sova med blött hår och dessutom så torkar inte håret helt. Imorgon bli det hem till Josefine efter skolan. Men först ska vi gå på extra matte. Jag tror att jag äter där men vi får se. Kan skriva senare för nu måste jag föna håret... Men några bilder från idag kommer iallafall.
Kramar till er alla :)

Amanda och Tara, hon ser galen ut...

Josefine sötnos står vid spisen :)

Vi gjorde hemgjord äppelkräm med mjölk och kanel.

josefine lånade min mobil och tog en suddig bild på mig... jättefin ?

Sleep Well

Säger god natt nu till er alla. Ska lägga mig i sängen nu och kolla på tv tänkte jag... är jätte trött. Måste bara fråga en sak... Tycker ni att jag ska ta hål i underläppen, alltså i mitten av läppen? Kommentera gärna vad ni tycker, vill veta.
God natt ! :)

Jag på båten på väg till Polen i somras (inget smink)

Feel so much better without you

rubriken säger allt...


RÖSTA PÅ MIG !

Kommer vara med i en tävling på www.feliciakyller.blogg.se om att bli veckans tjej. Rösta på mig då. Tävlingen börjar imorgon så då kan ni rösta på mig (a) Skriver mer om det imorgon.
Vi hörs !

Skriver av mig !

Så sjukt allt är. Vad har hänt med allt? Kan inte fatta att du är borta. Att du inte finns längre här vid mig. Kan inte fatta att allt tog slut så fort. Kan inte fatta att det aldrig kommer bli som förut. Du var här med mig. Nu är du där utan mig. Eller jag är utan dig. Du försvann ifrån mig. Du lämnade mig. Allt kunde ha varit annolunda om jag hade fått välja. Men så blev det inte. Jag fick inte välja. Det var ödet som valde hur det skulle gå och såhär blev det. Jag blev lämnad. Jag blev sårad. Jag föll. Jag är fortfarande lämnad. Jag är fortfarande sårad. Och jag föll föut men nu är jag på väg upp på fötterna igen. Det går sakta fram men jag ska ta mig upp på fötterna. Jag ska klara mg igenom skiten. Man ser aldrig hur lyckligt lottade man var förens allt är borta. Försvunnet. Spårlöst borta. Jag trodde på lögnen. Men jag måste erkänna, det var en underbar lögn. En lögn som jag aldrig vill ska bli sann. Vill inte inse sanningen i allt du sa. Eller det fanns ingen sanning i det du sa. Bara lögner och svek. Allt var bara en stor lögn. Du lovade mig. Men du svek ditt löfte. Du ljög för mig. Det är det som sårar mig mest. Att du ljög. Kommer aldrig kunna lita på någon mer. Speciellt inte kunna lita på dig. Jag gav dig allt. Mitt förtroende, mitt hjärta, min själv, men framför allt mitt liv. och nu vill jag ha tillbaka allt. Fattar inte hur man kan göra så? Du såg så äkta ut. Men allt var väl bara en sköld. Men jag är tacksam nu för att jag slipper dig. Iallafall att jag slipper höra dina lögner. Vill inte att du försvinner men att dina lögner ska försvinna. Tiderna förändrades, du förändrades, jag förändrades, för dig. Men jag antar väl att man förändras med tiden. Jag förändrades för att jag var kär. Du förändrades med tiden. Vill att du ska bli samma person som jag gillade. Som jag gillade att umgås med. Men allt är borta. Borta med vinden flög allt. Ditt förra jag, mitt riktiga jag och vi... Är borta. Borta för alltid och inget kommer någonsin tillbaka...

Mina ord av Ida Lindeborg

ME WANT !

Blir galen, vill shoppa ! Har hittat fler saker som jag vill ha. Här kommer några bilder på några få saker jag vill ha.

-.-'

Förlåt för att jag inte har bloggat idag men mitt Internet har inte funkat på hela dagen. Skit jobbigt -.-'. Vaknade vid 9, somnade om vaknade vid 12. Drog hem till mamma vid ett och lämnade alla saker. Gick ner till hallen till halv 2. Värmde upp, träningen började vid 2 och slutade 4. Lämnade väskan hemma hos mamma. Drog hem till pappa, duschade och nu sitter jag här. Skriver senare ikväll för jag måste äta och plugga nu. Så jäävla hungrig...
Nos vemos !

Fördriver tiden

Blir ett kort inlägg nu. Sitter och fördriver tiden med att rita. Ritade precis klart min först bild för ikväll/inatt. Ska fixa den lite till sen med skuggor och sånt imorgon. Hittar inte min skuggpenna och dom sakerna. Ska börja skiss lite på en annan bild nu men först ska jag bara visa bilden.
Orginalet
Min bild. Inte så jätte bra direkt...

Tack så mycket !

En del som verkar uppskatta min blogg. Värmer sjukt mycket, tack så jätte mycket. Alla älskar att få snälla kommentarer eller hur? En kille som heter Fredrik verkar tycker om min blogg och det jag skriver. Svar på kommentar kommer också;
Postat av: -
cool design. gör du gratis åt fålk??

Svar: tack för att du gillar min design. Jag skulle göra designer till folk om jag kunde göra det. Den designen som jag har nu har min kompis gjort. Var det svaret på din fråga ?

My words

Vad hände med mitt bloggande idag? Va så jävla trött efter att ha varit i stan hela dagen så jag orkade inte blogga. Och en sak till, jag glömde att ta bilder. Så sjukt ledsen, förlåt. Måste skärpa mig nu. Ska skriva minst 3-4 inlägg om dagen nu har jag bestämt. Kom hem vid halv 7 typ, mötte Cassi, Nadja och Johanna i centrum så jag snackade lite med dom. Kom hem, åt middag och satte mig vid datan en stund och sen blev det tv. Filmen som jag och Josefine såg idag var jätte bra faktiskt.
Just nu kollar jag runt lite på facebook och messar lite. jag har tänkt på en sak, det skulle vara så sjukt kul om någon gjorde en idolbild till mig... Men tror inte nån vill det. OM nån vill så skickar ni den till [email protected].
Sen har jag funderat på en annan sak... Killar verkar inte fatta hur mycket dom kan såra en tjej. Dom tror typ att vi tjejer glömmer allt efter bara några veckor men så är det verkligen inte. Såren sätter sig djupt i ens själ och ens hjärta. Såren blir till ärr och ärren försvinner aldrig. Så ta inte för givet att vi tjejer glömmer en kille. För om man en gång har älskat nån så kan man aldrig sluta älska den personen. Det är iallafall min mening, jag vet inte vad ni tycker? Skulle vilja vara kille, inte behöva bli sårad på samma sätt som vi tjejer blir. Det är speciellt jobbigt för mig för jag blir jättel ätt kär och det är så sjukt jobbigt. Men det har blivit bättre och man lär sig av sina misstag, eller hur? och jag säger definitivt inte att killar inte blir sårade men jag tror att vi tjejer blir det mer och lättare. Men det är bara vad jag tror... Ingen vet sanningen, ingen vet lögnen.
Allt för idag, kram på er ! :)

"Ge aldrig ett hjärta rakt ut" , redan försent för mig...

Done :D

Nu har jag sminkat mig, plattat håret, ätit fruost och är klar för en hel dag i stan med Josefine. Vi ska ta tåget som går 13:50 så jag går väl 20 i två hemifrån så jag hinner dit i tid. Vi rullar väl in, hämtar ut biljetterna, drar och käkar på tacobar och sen kanske kolla lite i affärerna om vi har tid kvar för det. Annars går vi dirket till bion och köper godis och sånt smått & gott. Kommer en bild på min inomhus outfit och sen en utomhus outfit, men den får ni när jag kommit hem. Ni kunde ha fått en facelook men bilderna blir inte bra.
Hörs senare :)

Jeans leggins, svarta - Gina tricot
Kofta, ed hardy - turkiet
Linna, vitt - Gina Tricot

fixa mig

Vaknade för en liten stund sen. Ska börja fixa mig tänkte jag så att jag är helt klar sen när vi ska åka. Men jag tror att jag ska äta frukost först för jag är så jävla hungrig. Efter det måste jag väl fixa mig lite till bion. Vet inte riktigt vad jag ska ha på mig om jag ska vara ärlig men jag får väl leta runt lite i min garderob. Det blir nog jeans och conversen. Fortfarande snö ut, hatar verkligen vintern och jag hatar verkligen snö! Usch säger jag bara. Men nu ska jag börja fixa mig lite. dagens outfit kommer sen också så den ska ni få. Men det får ni när jag kommit hem.
Kram på er ! :)

Hmm...

Har skit tråkigt nu vid datan så jag tänkte att jag skulle skriva ett inlägg till faktikst. Just nu sitter jag och lyssnar på spotify, chattar med Josefine och Sara-Louise, kollar runt lite på nätet, bloggar och messar lite också faktiskt. Tänkte berätta lite om min dag idag.
Vaknade halv 7, fixade mig och åt frukost. Fick skjus av pappa till skolan idag vid 10 i 8 tiden så jag va i skolan typ 5 i åtta. Inte en jävel från klassen var  i skolan :o. Men Tara och Amanda kom endå efter en liten stund så det va lungt. Skoldagen rullade på som vanligt. Hade elevrådsmöte vid halv ett och vi pratade om att vi i elevrådet ska få hoodtröjor som det står "Elevrådet" på, najs najs ! hade musikprov också, det gick väl bra tror jag. Bild sista ketionen och det gick också bra. Slutade 20 i två, drog till syslöjden och hjälpte Malin lite med hennes tröja som hon gör. Drog hem, åt mellis, satte mig vid datan och tråkade. Gick ner till halven kvart i 5 och kom hem vid 20 över 7. Efter träningen fick vi en chokladboll av Fredrik, skit snällt! Duschade när jag kom hem och sen satte jag mig vid tv och kollade först på Idol sen på Circus möller som hade premiär idag.
Nu är jag jävligt trött. Ska snart lägga mig i sängen och kolla på tv, ska bara borsta tänderna.
PussN ;)

älskar bilden :)

inte orkat

Har inte orkat blogga idag förutom i datasalen. Blir ett kort inlägg, ska kolla på bio filmer till imorgon. Ska på bio med Josefine, vi ska se "Tusen gånger starkare". Den verkar vara riktigt bra faktiskt. Men nu måste jag kolla vidare och det blir inga fler inlägg idag. Skriver imorgon bitti och när jag kommit hem från bion. Kommer bilder då också :).
Hörs imorgon, kram på er så länge ! :)

Datasalen idag igen

Blev inget inlägg hemma men jag sitter i datasalen nu igen med klassen. Vi har so nu på morgonen, sen språk och då har jag hörförståelse prov. Musik prov idag också, jippi ! Ett kort inlägg blir det nu eftersom att jag måste fortsätta med so arbetet. Vi hörs när jag kommit hem. Puss :)


-

Ska lägga mig snart, är jätte trött. Kom på en sak, jag har inte berättat hur min dag har varit. jag gör det nu istället. Började 9.10 med so, sen engelska & sen so igen. Så jag har so i 1 timme och 40 minuter. Börjar faktiskt gilla det... Slutade 10 över tre med idrott då vi hade redskap. Drog med Tara till extra matten för att kolla lite tal som jag inte fattade. Drog hem vid fyra, bloggade lite, åt mellis sen har jag typ suttit vid datan. Eller jag har läst på musik provet lite också. Men det är väldigt lätt så jag kommer nog klara det.

Imorgon blir det skolan till 20 i två, skönt med kort dag. har träning också vid fem till sju. Måste skynda mig hem då och äta och duscha innan Idol börjar. Jag älskar Olle. Han är så sjukt bra :D. Hoppas han vinner hela skiten. Juste, jag är ledig den här helgen, visst är det helt otroligt? Jag har alltså ingen tävling i helgen men nästa helg blir det Linköping med Kolaco & Aysha. Men det kan vi ta senare. Ska träna på musik provet lite till och det kommer jag göra i sängen så det här blir sista inlägget för idag.
God natt på er, kram :)
Hon kallas Ida Lindeborg ,

Dagens låt

Ska börja att köra med dagens låt, kan inte lova att det kommer en varje dag men ska försöka iaf.
Här är låten för idag;


baaaaaaaaajs

Är så jävla hungrig. Kommer dö snart om jag inte äter, ska snart äta lite sen ska jag fortsätta med mitt so arbete. Jag valde kriget i Afghanistan iallafall, haha. Nevine tog lite bilder idag från svenska lektionen så jag tänkte att ni skulle få se dom. Nä det här får bli ett kort inlägg, MÅSTE äta! Hörs senare.
Tjejorna i klassen är full upp med att skriva ;)
Nicklas Åström :D
Nevine Shawky "sover" :P
Robin Nilsson älskar Svenska, jag lovar ! :D

datasalen :D

Sitter i datasalen med klassen. Har So och vi ska skriva en text om krig och konflikter. Jag vet inte vilket krig jag ska skriva om men jag får ska nog tänka ut nått. Tror jag ska skriva om kriget i Afghanistan men jag vet inte. Killarna kollar på youtube, tjejerna är inne på facebook och jag bloggar (a). Men jag ska börja skriva nu så jag skriver när jag kommer hem.
Puss på er så länge ! :)

skolan snart -.-

Håller på att fixa mig nu. Har plattat håret och nu sminkar jag med, för er som vill veta. Drar sen till skolan, kanske stannar idag igen efter skolan och pluggat matte. Det var lättare när man är i skolan och pluggar, det måste jag faktiskt erkänna. Sen drar jag väl hem och tråkar antar jag. Skulle vara med Jakob men jag vet inte... Har endå mycket läxor att göra och så har jag musik prov imorgon om Blues. Jag tror att jag kan klara det iallafall, eller det känns som att jag kan klara det. Men jag måste fortsätta med att fixa mig nu. Vi hörs när jag kommer hem eller senare ikväll.
Puss :)

Inlägg hela tiden ?

Haha här blir det inlägg efter inlägg. Men jag ska lägga mig och läsa så jag tänkte säga God natt till er innan jag gör det. Vi hörs imorgon, kanske imorgon bitti. Har sovmorgon till 9.10 så vi får se, slutar 15.10 med idrott, YEAH !
God natt sov så sött alla sötisar ! :)
Bilden är från när jag gick i 4:an.
Jasmine, jag, Felicia och Emelie , haha va söta vi är (:

-

Jag älskar musik. Tänk er en värld utan musik. Det skulle inte gå? Lyssnar på musik från när jag vaknat tills jag går och lägger mig, lyssnar till och med på det när jag sover, haha :P. Det gick inget bra med matten förut så jag får fråga Jonas imorgon efter hjälp. Ska lägga mig och läsa sen tänkte jag men jag skriver ett sista inlägg innan. Ni skulle få bilder också, och det är väl klart att ni ska få det.
Hörs senare !

Tara, Amanda och jag.
Tara och Josefine :) (Tara är skit koncentrerad)
Nicklas & Nevine, sötisar ! <3

I'm ready ?!

Det här blir ett kort inlägg. Måste plugga matte idag igen -.-. Stannade efter skolan idag och pluggade med några tjejer i klassen och så gick det mycket bättre att förstå. Jonas (min mattelärare) var också med oss och förklarade för oss. Så nu ska jag räkna vidare, lägger upp bilder från syslöjden idag senare men orkar och har inte tid nu.
PusseN

Ida älskar matte :) eller inte ?

God morgon !

Sitter nu och plattar håret, ska snart börja sminka mig lite. Dagen idag bler väl likadan som alla andra onsdagar. Går i skolan till 14.10, drar hem och äter mellis. Vid halv fem har jag träning, kommer äl hem nånting vid 6. Duschar, äter & sen plugga. Måste fortsätta nu med att fixa mig så jag blir klar nångång. Kram :)

gammal bild på mig

Föränding ?

Har jag förändrats utseende mässingt ?
Jag tycker att jag har det iaf jätte mycket,
men man ser inte min stil så mycket på dom här bilderna...
Vad tycker ni ? (:

Inte bloggat idag ;o

Förlåt för att jag inte har bloggat idag. Först var det skolan till halv tre. Sen drog jag, Josefine och Emma till Rusta. Emma skulle köpa en parfym men den fanns inte och så köpte vi lite godis också. Drog hem till Josefine, där åt jag och Josefine pannbiffar med spagetti och tomatsås, jättegott ! Vi fixade oss lite eller iaf vi plattade håret eftersom det blev lockigt ute när det regnade -.-. Vi drog till Östra en snabbis och mötte Fredrik innan han skulle på match. Åkte hem vid halv nio, duschade direkt när jag kom hem och nu sitter jag här och MÅSTE plugga matte nu. Några bilder från idag kommer också, skriver kanske sen när jag har pluggat klart.
Puss så länge (:

jag & josefine på bussen, ganska söta visst ? (:
Emma & jag i kanten, skit söt emma :D<3

Min & Emmas dåliga humor, Halloj Blå-Dåre ;)

Ida Lindeborg i Östra :)

Ingen rubrik ?

Så jävla trött ! Jag kommer dö snart känns det som. Inte sovit så mycket i helgen, så det är nog därför jag är så jävla trött. Sarah gjorde min design, vad tycker ni ? Själv tycker jag att den blev jättefin, riktigt nöjd faktkst. Tack så mycket Sarah, hennes blogg, http://shms.blogg.se . Glömde att ta bilder från hemkunskapen idag... Förlåt ! Men får ta bilder imorgon när jag ska vara med Josefine. Kommer bli jätte roligt :D ! Jag behöver era tips på hur jag kan förbättra min blogg, så vad ska jag ändra på ? Skicka era förslag till; [email protected] eller kommentera.
Det finns inga dåliga förslag, bara en den förslag som är bättre ;).
Ska nog packa idrottskläderna till imorgon och börja fixa lite.
Puss på rumpan :)


Turkiet 2010, jag älskar dig pappa ! <3

Next

Kom precis hem från träninge. Så jag ska duscha & äta nu.
Är skit hungrig & jätte svättig efter en hård träning.
Sandra ska fixa en header till mig sen, den kommer säkert bli jätte fin :D.
Men måste verkligen duscha. Kram så länge :)


God morgon !

God morgon, sitter nu vid datan och äter ett äpple. Det blir min frukost än så länge. Börjar 8.15 med Hemkunskap vi ska göra pastasallad så det får bli min frukost idag (: . Slutar 15.00 idag *suck* med bara tråkiga lektioner förutom hemkunskap. Träning idag också vid 5 till halv 7, men måste vara i hallen vid typ halv 5. Ska fixa lite bilder idag från HK & dom andra lektionerna :P. Nu blir det sportify som gäller.
Ha det bäst !

Jättegammal bild på mig, haha va ful :P

-

Är hemma igen efter att varit hemma hos pappa. Lämnade väskan där och sen följde jag med pappa och Marie och hämtade Emma vid bromma flyplats. Hon hade varit hos sin pappa i göteborg. orkar inte skriva så mycket nu, ska fixa lite till imorgon så det här blir sista inlägget  för idag. Lägger upp några bilder från idag också. God natt ;)

Mitt andra pris i singel & andra pris i dubbel (:

Kolaco på tåget på väg hem.

Jag & Aysha (jag ser helt fuckt up ut men Aysha blev söt)

Löven ligger överallt, hösten är här & även vintern snart :(

Hem till pappa (:

Har precis ätit & duschat. Jag, Aysha & Kolaco tog tåget hem från Järfälla så vi kom hem vid två, drog ner till hallen. Väntade tills träningen skulle börja vid tre körde till fyra, gick hem och duschade och åt. Nu ska jag hem till pappa och lämna mina saker. 
Lägger upp bilder från idag senare.
Skriver när jag kommit tillbaka hem till mamma. Puss (:

Vill bara sova

Rubriken säger allt, Jag vill bara sova ! Så jävla trött men jag var tvungen att gå upp tidigt. Just nu sitter jag med täcket runt mig även fast jag ar klätt på mig. Ska snart borsta tänderna sen vänta på att klockan blir halv 9.
Skriver sen när jag kommit hem. Puss på er alla :)

Nevine & jag i början av sommaren. Älskar dig gumman !

Sleep Well

Nu säger jag god natt till er alla och så hörs vi imorgon. Ska upp tidigt som sakt så jag måste sova nu.
Good Night And Sleep Well Sweethearts.


Från turkiet , saknar det skit mycket ! (inget smink)

...

Har så jävla tråkigt ! Sitter och ritar och lyssnar på musik. Och äter godis & dricker berka bus också ;). Ingen är social på datan och ingen messar mig heller -.-. Jag måste lägga mig vid typ 11, ska upp 8 och klockan 9 hämtar Aysha & hennes pappa mig och Kolaco vid badmintonhallen. AAAAAH ! Blir galen, kommer snart börja spsringa runt här hemma om det inte händer nått snart. ;o. Juste , min headera kanske kommer upp imorgon. Sarah skulle hjälpa mig imorgon tror jag... Fortsätter nu med ingenting , eller jo ska spela Buzz med min lillasyster. Chaaa !
Mitt mästerverk ;) vad tycks ?

Next !

Här näst, duschen !


Go ida :D

Hemma igen efter en väldigt lång dag i Komet hallen. Det gick riktigt bra för mig idag , är i final i dubbel med Aysha och spelar semifinal i singel klockan 10 imorgon bitti. Men jag tror att jag vinner den iaf... Eller ? Ska duscha snart och sen typ bara ta det lungt. Jakob skulle komma hit men han mådde inte så bra sa han :( . Så jag får väl sitta hemma ikväll och bara tråka. Några bilder från idag kommer iaf, speciellt på mig & Aysha när vi hade tråkigt, haha.
Alla väskor, min är de röda i mitten. :P
Skogås BK ÄGER ! :D
Som sakt, jag & Aysha hade väldigt tråkigt.

Trött, trött & åter trött !

Hmm... Vad hände med filmen igentligen? Orkade inte kolla på nån film och dessutom ska jag upp hur tidigt som helst imorgon. Ska tävla imorgon i Järfalla ;o , och vi ska hämta Aysha & Kolaco vid badmintonhallen klockan nio imorgon bitti. Så det här bli sista inlägget för idag och skriver ett sent imorgon, när jag kommit hem från tävlingen. Bilder från tävlingen kommer imorgon. God natt på er !

Lillasyster & jag tidigare idag i webben... (dålig kvalité på bilden)

Back on track !

Tjenare allihopa !
Gissa vem som är tillbaka efter ett låååååååång uppehåll i bloggvärlden. Jo juste Ida Lindeborg. Header och sånt annat skit kommer senare så det behöver ni inte oroa er för. Iaf som ni vet så slutade jag blogg förut & tog till och med bort min blogg, varför ? För att jag var så jävla trött på att blogga men jag saknar faktiskt det. Så jag kör nu igen. Min tid utan bloggen har väl varit upp & ner. Men det är historia... Ska kolla på film nu på datan så jag skriver senare.
PusseN ♥

I turkiet sommar 2010, saknar som faaaan !

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0